Perensorbet

4
Langer dan 2 uur -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe de moes in een vriesvaste schaal en zet deze eerst 1 uur in het vriesvak van ?20?C. Klop de moes dan elk 1/2 uur flink door tot het bijna bevroren is. Maar laat het vooral niet helemaal bevriezen. Klop een 1/2 uur voor het serveren het eiwit heel stijf. Voeg er tijdens het kloppen de suiker aan toe. Klop het schuim vervolgens op een pan met warm water tot het taai is. Neem het van de pan en klop het koud. Meng er het half bevroren perenijs door. Zet het nog ca. 20 minuten in het vriesvak. Of maak de sorbet in een sorbetiere of roomijsmachine.

Perensorbet is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Potjes chocoladecappuccino, sorbet van peren
20 min
Bekijk recept
Perenspoom
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Vruchtensorbet
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Meloen-Gember Sorbetijs
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept

Potjes chocoladecappuccino, sorbet van peren
20 min
Bekijk recept
Perenspoom
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Vruchtensorbet
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Meloen-Gember Sorbetijs
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept