Mangosorbet Met Passievruchtencoulis

6
Langer dan 2 uur -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De mango′s pellen zoals een sinaasappel : de schil in vieren verdelen met lange kerven. De gepelde mango′s overlangs opensnijden en de pit verwijderen. Het vruchtvlees in de blender doen, mixen en door een fijne zeef wrijven. Er het limoensap doorroeren en mengen met de ijskoude suikersiroop. In de ijsmaker gieten en de instructies van de fabrikant volgen. Ondertussen de coulis bereiden : de passievruchten doorsnijden en het vruchtvlees met de pitjes eruit scheppen met een lepeltje. Een lichte siroop van 1/8 L water en 2 el suiker erbijvoegen en tot een sausje mengen (de pitjes kunnen zonder bezwaar in de coulis blijven). Afgedekt in de koelkast bewaren tot de sorbet geserveerd wordt.

Mangosorbet Met Passievruchtencoulis is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

panna cotta met passievruchtencoulis
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Carpaccio van ananas met passievruchtencoulis
36 min Nagerecht
Bekijk recept
Pruimenslofjes met passievruchtencoulis
35 min
Bekijk recept
Ijsparfait Met Mandarine Napoleon
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mangosorbet
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Mangosorbet met sinaasappel
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Mangosorbet
Langer dan 1 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Mangosorbet
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept