De melk met de suiker en de speculaas kruiden aan de kook brengen. Hete melk op de gezeefde bloem en aardappel zetmeel, roeren met garde Gelijk in magi mix glad draaien. Afkoelen in koelkast. Eiwit met melis suiker opkloppen tot luchtig mengsel. Mengen met speculaas kruiden beslag. In beboterde en besuikerde juiste grootte cocotte. Netjes glad strijken. Afbakken op 180 graden ongeveer 8 minuten.(ligt aan grote cocotte). Mandarijn sorbet 250 gram suiker 2 stuks mandarijnen zestes 100 gram water 50 gram glucose Liter mandarijnen sap reduceren (inkoken) tot 7 dl. Rest van de ingredienten toevoegen en even aan de kook brengen. Afkoelen. Opdraaien in ijsmachine. Bloedsinaasappel sorbet 1 liter bloedsinasappel 25 gram citroenrasp 200 gram suiker 50 gram glucose 3 dl campari Bloedsinasappel sap reduceren tot 7 dl citroen rasp suiker en glucose en de campari toevoegen en even de kook erover. Afkoelen, daarna opdraaien in de ijs machine. Mandarijnen en bloedsinasappel sorbet snel en kort mengen met elkaar. Klaar voor gebruik
Kerstdessert: Speculaas Kruiden Soufflé Met Sorbet is een recept van Smulweb.nl