Kaneel Parfait

0
Langer dan 2 uur -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

-doe 100 gr suiker bij de dooiers en klop deze au-bain-marie(in een bak met kokend water op het fornuis) op tot ongeveer 75 graden dat deze lekker luchtig is als dat zo is moet je deze weer koudkloppen in de wasbak gevuldt met koud water. -voeg een drupje citroensap toe aan de eiwit en klop deze net zolang luchtig op tot deze wit en stevig van structuur is. -voeg deze ingredieenten toe en spatel deze voorzichtig doorelkaar niet te wild want anders gaat de lucht eruit. -voeg als laatste de likeur en kaneelpoeder toe en doe dit in de bakvorm en zet deze in de diepvries en de volgende dag kun je genieten van een fantastisch luchtig ijsdessert.

Kaneel Parfait is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Stroopwafelparfait
18 min Nagerecht
Bekijk recept
IJskoude pepernotenparfait
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Parfait van kippenlevertjes
30 min Snack
Bekijk recept
Chocoladeparfait met zomerfruit
270 min- Nagerecht
Bekijk recept

Filokaneelkoekjes met kwark
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Opgerolde zuidvruchtentaart met kaneelglazuur
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Appel, kaneel en rozijn
15 min Snack
Bekijk recept
Mandarijnenpuddinkjes
30 min Nagerecht
Bekijk recept