Parfait En Varianten

Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Klop de eieren met de dooiers en de suiker au bain-marie(in een warm waterbad) dik en schuimend. week in die tijd de blaadjes gelatine in ruim,koud water.knijp der gelatine goed uit en los deze op in de eiercreme.klop dit mengsel zolang tot het is afgekoeld.voeg dan het extract of de likeur toe.klop de slagroom tot vladikte en schep deze door de creme.schep dit mengsel in een vorm en zorg dat zich geen luchtbellen vormen(stamp soms met de vork op het aanrecht) en druk het mengsel goed aan.zet de vorm,goed afgedekt,in de diepvries en laat het gedurende 8 uur bevriezen.

Parfait En Varianten is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Goudeerlijk broodje kipkerrie
- 10 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Zoete chocoladetruffels Zoete chocoladetruffels
20 min -
Bekijk recept
Quinoasalade met artisjok en feta
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Goudeerlijk broodje mozzarella
20 min- Lunchgerecht
Bekijk recept

Stroopwafelparfait
18 min Nagerecht
Bekijk recept
IJskoude pepernotenparfait
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Parfait van kippenlevertjes
30 min Snack
Bekijk recept
Chocoladeparfait met zomerfruit
270 min- Nagerecht
Bekijk recept