Frambozenparfait

2
10-20 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pureer met de staafmixer 250 g frambozen met 3 el van de basterdsuiker. Klop de eieren met de rest van de suiker tot het mengsel als een dik lint van de mixer loopt. Klop de mascarpone los en meng goed met het eiermengsel. Klop de slagroom stijf en spatel door het mengsel. Schep nu de rest van de frambozen, de verbrokkelde koekjes en de amaretto erdoor. Vul de vorm met de helft van het eiermengsel, schep de frambozenpuree erop en dek af met de rest van het eiermengsel. Maak met een mes een zigzaggende beweging door de vorm en haal het mes daarbij af en toe omhoog voor een marmereffect. Vouw het overhangende folie over de inhoud en dek het zo goed af. Laat in 4 uur bevriezen in een 4-sterrenvriezer.

Frambozenparfait is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Frambozenparfait
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Amerikaanse Aardbeien-frambozenparfait
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept

Frambozenparfait
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Amerikaanse Aardbeien-frambozenparfait
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept