Pecannoten-koffieparfait

2
10-20 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Spoel een aardewerken of roestvrijstalen kom om met koud water en giet eerst het pecannotenmengsel erin, en daarna het koffiemengsel. Zet de kom in het vriesvak van de ijskast en laat het mengsel ongeveer 6 uur opstijven zodat het ijs wordt. Haal het 20 minuten voor het opdienen uit de koeling en stort het kort voor het opdienen op een platte, ronde schaal.

Pecannoten-koffieparfait is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Knisperende koffieparfait
0 min
Bekijk recept

Tropische kip salade
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bananenpannenkoekjes met pecannoten
25 min
Bekijk recept
Egyptische om ali
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Ontbijtcake met noten en banaan
15 min
Bekijk recept