Honingparfait Met Bramensaus

4
20-30 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De soufflebakjes met de honing-slagroom-creme vullen en in de vriezer zetten (minimaal 3 uur). Bramensaus: Samen met de suiker tot moes koken en zeven. Op smaak maken met citroensap en kirsch. In de koelkast laten afkoelen.

Honingparfait Met Bramensaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Struisvogelbiefstuk met bramensaus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eendenborst met bramensaus en knolselderij-tijmpuree
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
IJsflensjes met bramen-portsaus
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Hazelnootgriesmeelpudding met warme bramensaus
10 min Nagerecht
Bekijk recept

Kaneel-honingparfait
Bekijk recept
Kaneel-honingparfait
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Honingparfait Met Nougatine
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Honingparfait met perzikpuree
Bekijk recept