Gemarineerd Fruit

6
30-60 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Vlak voor het serveren gesneden munt door de vruchten scheppen. Voor de parfait de eidooiers met ei en tweevijftiende van de suiker au bain marie gaar kloppen en vervolgens weer koud kloppen. De couverture au bain marie smelten. De slagroom stijf slaan en door het dooiermengsel spatelen. e gesmolten couverture in een straaltje bij de massa schenken en erdoor scheppen. Kersen hakken en eveneens door de massa scheppen. Met plasticfolie beklede timbaaltjes met de massa vullen en de timbaaltjes in de diepvries zetten. voor het ijs citroensap met de rest van de suiker en het water aan de kook brengen. 0 minuten laten doorkoken en van het vuur af de glucosesiroop erdoor roeren. Koud laten worden. sinaasappelsap en de champagne door de siroop roeren en in de ijsmachine tot een mooi sorbet draaien.

Gemarineerd Fruit is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Smoothie plus
5 min
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept
Gewokte tonijn met exotisch fruit
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gemarineerde speklapjes met bieten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Antipasti gemengde vis
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Currysalsa met rozijnen
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Met roomkaas gevulde karbonade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept