Uiensoep Met Stokbrood

4
0-10 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd het stokbrood over de lengte in maar niet helemaal door. Schep de bosui door de kaas en verdeel het over het ingesneden brood. Druk de kaas een beetje aan. Bak het stokbrood in een voorverwarmde oven (200 °C) ± 8 min. totdat de kaas gesmolten en het stokbrood lichtbruin is. Verwarm intussen de soep. Snijd het stokbrood in stukken en serveer met de soep.

Uiensoep Met Stokbrood is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Kruidige erwtjesspread
20 min-
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Hollandse uiensoep met tostirepen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasbrood met uiensoep
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Uiensoep met tofu
40 min Voorgerecht
Bekijk recept