Een Nagerecht Als Warme Geitenkaasbrie Op Een Broodje.

4
10-20 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de ovengrill voor. Kwast het brood aan beide kanten dun in met olie. Snijd elke boterham schuin in 3-4 repen. Leg ze op een rooster. Snijd de peren in vieren. Verwijder het klokhuis, schil ze eventueel en snijd de peren in dunne partjes. Snijd de geitenbrie in dunne plakken. Beleg de broodjes met peer en geintenbrie Strooi er wat tijmblaadjes over. Schuif het rooster 2-3 minuten onder het hete ovengrill, to de kaas gesmolten is en begint te kleuren. Serveer direct.

Een Nagerecht Als Warme Geitenkaasbrie Op Een Broodje. is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Broodje Caesarkip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hamburger met avocadosalsa en gorgonzola
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje hamburger met pittige aardbeiensalsa
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje pulled paddo's
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Oosterse rijstepap onder een karamellaagje
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Visskewers met een marinade van gekonfijte citroen, gekonfijte citroendip en citroensalsa
30 min-
Bekijk recept
Kip met een dip
30 min-
Bekijk recept
Winterstoof onder een dekseltje
15 min, wachten 45 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept