Vijgencompote

8
20-30 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de olie in een kleine pan en fruit de ui 5 minuten. Snijd de vijgen zo klein mogelijk en doe ze bij de uien. Voeg de azijn en 8 el water toe en roer alles goed door elkaar. Laat het geheel 15 min op laag vuur met een deksel op de pan koken tot de vijgenstukjes zacht zijn. Je kunt dit ook een dag van tevoren mmaken. De smaken trekken zo nog beter in.

Vijgencompote is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Brood met parmaham en vijg
10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Vijgencompote
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Brie-notenkroketje met vijgencompote
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Stokbrood met vijgencompote en artisjok
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Brood met parmaham en vijg
10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Vijgencompote
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Brie-notenkroketje met vijgencompote
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Stokbrood met vijgencompote en artisjok
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept