Berliner Kaassouffle

4
30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Oven voorverwarmen op 175?C of gasovenstand

3. Korst van kaas snijden en kaas in kleine blokjes snijden. Bieslook en kervel fijnknippen. Bakpapier in cakevorm leggen en zijkanten invetten. In kom boter met mixer licht en schuimig kloppen. Een voor een eieren erdoor kloppen. Bloem en bakpoeder toevoegen en erdoor kloppen. Kaas, ham, mosterd en kruiden erdoor scheppen. Op smaak brengen met peper en weinig zout. Beslag in cakevorm scheppen en in oven souffle in ca. 30 minuten laten rijzen en goudbruin bakken. Souffle langs randen lossnijden. Schaal op vorm leggen, samen keren en souffle uit vorm laten glijden. Bakpapier verwijderen. Souffle in plakken snijden en op vier borden leggen. Serveren met grof boerenbrood. Dit gerecht is ook lekker als hoofdgerecht voor 2 a 3 personen. Serveer er dan een frisse salade bij.

Berliner Kaassouffle is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kaassouffle Zonder Fratsen
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
DE ECHTE HOLLANDSE KAASSOUFFLE
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Kaassouffle
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaassouffle
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Berliner kaassoufflé
45 min Voorgerecht
Bekijk recept
Berliner Kaassouffle
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Berliner Kaassouffle
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Berliner Kaassouffle
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept