Met Geitenkaas Gevulde Kipfilet En Honingjus

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Tijmblaadjes van takjes rissen en fijner hakken. In kom gietenkaas fijnprakken en mengen met bosuitjes, helft van tijm en peper naar smaak. Elke kipfilet overlangs diep insnijden en onstane holte vullen met kwart van geitenkaasmengsel. Inkeping goed dichtdrukken en kipfilets strak in plakken ham wikkelen. In koekenpan boter verhitten en kipfilets op matig vuur in ca. 15 minuten goudbruin en gaar bakken, regelmatig keren. Kipfielts op warm bord leggen en warmhouden onder aluminiumfolie. Fond, honing, sojasaus en rest van tijm door bakvet roeren. Aanbaksels losroeren en op hoog vuur 2-3 minuten inkoken tot lichtgebonden jus. Op smaak brengen met peper en zout. Kipfilets op vier warme borden leggen en jus erover scheppen.

Met Geitenkaas Gevulde Kipfilet En Honingjus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Rodekoolstamppot
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Speklapje met honingjus en worteltjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Met geitenkaas gevulde kipfilet met honingjus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met honingjus en erwtjes en worteltjes
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Caribische gazpacho met Pan Franses
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Slagroomtaart
50 min Gebak
Bekijk recept
Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappelstamppot
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept