Venkel-Geitenkaas-Honing- Pecannotenschotel

2
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm oven voor op 180*c. Vet ovenschaal in met olie en verdeel de venkel over de schaal. Brokkel de geitenkaas erover, bestrooi met gewassen en fijngeknipt venkelgroen, peper en anijs. Besprenkel evt. met nog wat olie en rasp de padanokaas erover. Zet 10 a 15 min. in de oven, tot de geitenkaas is gesmolten en lichtbruine randjes krijgt. Bestrooi met gebroken pecannoten en bedruppel met de honing.

Venkel-Geitenkaas-Honing- Pecannotenschotel is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Venkelstamppot met groenteschnitzel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept