Mousse Van Geitenkaas Met Honingsaus

4
20-30 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Smelt de witte chocolade samen met 2 el slagroom. Roer de geitenkaas en honing erdoorheen. Klop de rest van de slagroom lobbig. Meng de mascarpone door het chocolademengsel en spatel de slagroom erdoor. Laat de mousse 2 a 3 uur opstijven in de koelkast. Laat de rozijnen wellen in de port, kook tot de helft in en voeg de honing toe.

Mousse Van Geitenkaas Met Honingsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Runderribeye met cranberry-honingsaus
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tamme eendenborst met oestersaus
45 min-
Bekijk recept
Rachel Khoo's pad elzas
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met soja-honingsaus
10 min Snack
Bekijk recept

Braambessenmousse met violettesnoepjes
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Kersen-ricottamousse
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Polonaise-gebakjes
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Stroopwafel-scheptaart
2 uur-
Bekijk recept