Zoek
Geitenkaasbavarois Met Honingsaus
4
10-20 min -
Smulweb.nl
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
125 gram zachte geitenkaas
150 gram mascarpone
100 ml slagroom
80 gram witte chocolade
2 eetlepels honing
voor de saus: 2 eetlepels honing
200 ml witte port
50 gram rozijnen Voorbereiding Smelt de witte chocolade met 2 eetlepels slagroom. Roer de geitenkaas en de honing erdoorheen. Klop de rest van de slagroom lobbig en meng de mascarpone door het chocolade/kaasmengsel. Spatel de slagroom erdoor. Laat dit 2-3 uur opstijven in de koelkast. Laat de rozijnen enkele uren weken in de port. Bereidingswijze Kook de port met de rozijnen na het weken in tot de helft en voeg de honing toe. Maak quenelles van de bavarois en verdeel die over 4 borden. Schep er wat saus om
Bereiding
Kook de port met de rozijnen na het weken in tot de helft en voeg de honing toe. Maak quenelles van de bavarois en verdeel die over 4 borden. Schep er wat saus omheen.
Geitenkaasbavarois Met Honingsaus is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Runderribeye met cranberry-honingsaus
20 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tamme eendenborst met oestersaus
45 min-
Bekijk recept
Rachel Khoo's pad elzas
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met soja-honingsaus
10 min
Snack
Bekijk recept
Geitenkaasbavarois Met Mangocoulis
0-10 min -
Nagerecht
Bekijk recept
Geitenkaasbavarois Met Honingsaus
Langer dan 2 uur -
Nagerecht
Bekijk recept
Geitenkaasbavarois Met Honingsaus
Langer dan 2 uur -
Nagerecht
Bekijk recept
Javanais van geitenkaas met belottaham
70 min
Voorgerecht
Bekijk recept