In pan boter verhitten en oesterzwammen op hoog vuur al omscheppend ca. 3 minuten bakken. Bosui,wijn en tijm toevoegen en het geheel onafgedekt nog ca 3 min. laten koken, hierbij geen vocht laten verdampen. Laten afkoelen. Intussen vormpjes invetten.Aanrecht bestuiven met bloem.Plakjes bladerdeeg uitrollen tot vierkanten van ca. 16x16 cm. Elk vormpje bekleden met een plakje baderdeeg.Overtollige deeg langs randen wegsnijden.Met vork gaatjes in bodem prikken. Bodems bestrooien met paneermeel en 2 eetl kaas. In kom eieren loskloppen met creme fraiche en rest van kaas.Op smaak brengen met zout en peper.Oesterzwammen erdoor scheppen. Mengsel over de vormpjes verdelen. Taartjes op 1 richel onder midden van oven in ca. 24 a 30 minuten lichtbruin en gaar bakken. Taartjes in vorm ca 10 minuten laten afkoelen.
Kaas-oesterzwam Taartje is een recept van Smulweb.nl