Snij de aubergine in 6 dikke ronde plakken, steek met de uitsteker hier 6 gelijke stukken uit. Grill de auberginerondjes in een grillpan of onder de grill. Verwarm de oven op 200 C.Snij de tomaten die je over hebt in kleine vierkantje. Snij de gewassen courgette in de lengte in plakjes en bak ze in olijfolie beetgaar en haal ze uit de pan. Laat de tomatenblokjes met wat tijm, oregano, zout en peper even verwarmen in wat olijfolie. Het moet niet papperig worden! PETERSELIE-OLIE: Hak de peterselie fijn en pureer in de blender met de olie en knoflook. Bedek een bakplaat met bakpapier en maak hier met behulp van de uitsteker rondjes op met de parmezaanse kaas. Bak deze 5 min. op 200 C., ze mogen niet te bruin worden. Laat ze afkoelen en bewaar in een vershouddoos
Taartje Van Courgettes, Aubergines En Tomaten is een recept van Smulweb.nl