Filodeegtaartjes Met Peer En Stilton

6
30-60 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 180 graden. Bestrijk het deeg met gesmolten boter. Vouw de plakjes dubbel of in vieren en bestrijk elke laag met gesmolten boter. Leg ze in de vormpjes. Bestrijk ook de bodem met boter. Leg hierop de kaas en daarop de schijfjes peer. Klop de slagroom los met eieren, zout, peper en dragon. Schenk dit mengsel over de peer. Bak de taartjes ca. 30 minuten in het midden van de oven. Serveer ze warm. Garneer met takjes dragon.

Filodeegtaartjes Met Peer En Stilton is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Champignons met zoete-aardappelkoekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stilton met port en gekaramelliseerde peer
20 min- Nagerecht
Bekijk recept
Kaaspie met gekaramelliseerde ui
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Yotam Ottolenghi's blauwekaastaartjes met ingemaakte rode biet en honing
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Filodeegtaartjes met kastanjechampignons
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Filodeegtaartjes met druivensalsa
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Filodeegtaartjes met paddenstoelen, druiven en kaas
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Filodeegtaartjes Met Curry
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept