Ham-Kaas Taartje

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven vast voor op 200 ?C Snijd de bleekselderij in dunne plakjes. Snijd de ham in dunne reepjes. Neem de bloem en bestrooi het werkblad licht in. Neen de bladerdeegjes en leg deze op elkaar. Rol deze samen tot een deeg lap, zodat deze in de taartvorm past. Let wel inclusief de opstaande randen. Vet de taartvorm in met wat boter en leg het deeg er in. Snijd het overtollige deeg langs de randen er af. Prik met een vork wat gaatjes in de bodem. Klop de eieren met de room en peper los. Verdeel de ham, bleekselderij en peterselie over de bodem en schenk het eimengsel erover. Strooi de kaas erover en bak de taart iets onder het midden van de oven in zo′n 30 minuten gaar.

Ham-Kaas Taartje is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Amandelgebak met mirabellen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Auberginetaartje
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Taartje van aardbeien in pepergelei
34 min Nagerecht
Bekijk recept

Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept