Bommel: Krab Met Oesters In Roomsaus

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Smelt de boter en roer er de bloem door. Schenk de melk er geleidelijk bij en blijf roeren tot er een gladde saus ontstaat.Laat de inhoud van een blikje krab uitlekken, maak de krab schoon en meng de stukjes door de saus. Voeg de geraspte kaas toe en laat de saus op heel laag vuur warm staan.Los het kippenbouillonblokje op in wat warm water en warm hierin de inhoud van het blikje oesters op. Laat de bouillon vooral niet koken om taai worden van de oesters te voorkomen. Schep de oesters uit de bouillon en meng ze door de saus. Voeg het vocht uit het blikje oesters toe en als de saus te dik is iets van de kippenbouillon.Klop de eierdooier los in een kom en meng hier de slagroom door. Roer dit alles door de krabsaus. Strooi er wat peterselie over.Schep de saus over in eenpersoons ovenvaste schaaltjes en zet deze even in de voorverwarmde oven met veel bovenwarmte.Garneer de schaaltjes met de gesnipperde olijven en geef er geroosterd brood bij.

Bommel: Krab Met Oesters In Roomsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkorenpasta met spinazie-roomsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte zalm met sla en dilleroomsaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pasta met courgette roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Bommel: Ierse Mousse 'Albatros'
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Bommel: Roompate
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Bommel: Franse Uiensoep
20-30 min -
Bekijk recept
Bommel: Vanille-ijs Met Chocoladesaus
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept