Uiensoep Bundeoise Met Knoflook

4
20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de olie en de boter in de pan en leg hierin de uien en de knoflook. Fruit de uien en de knoflook tot ze beiden goudgeel van kleur zijn. Voeg dan de bloem toe en laat deze ook goudbruin kleuren. Verwarm het geheel onder goed roeren door ( een minuut of 5 ). Schenk er dan de bouillon bij (beetje bij beetje). blijf roeren tot alle bouillon gebruikt is en laat de soep dan + - 20 minuten koken (op laag vuur) met het deksel op de pan. Wil je de soep meer gebonden hebben dan neem je gewoon wat meer bloem. Voeg peper en zout toe naar eigen smaak. Rooster de sneetjes brood in de oven. Vul een soepkom met de soep. Leg er een sneetje geroosterd brood op en verdeel er de kaas over. Zet de soepkom in een voorverwarmde oven onder de grill tot de geraspte kaas goudkleurig begint te worden.

Uiensoep Bundeoise Met Knoflook is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met kaas-garnalensaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Hollandse uiensoep met tostirepen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasbrood met uiensoep
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Uiensoep met tofu
40 min Voorgerecht
Bekijk recept