Bouillabaisse

6
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De tomaten, fijngesneden ui, knoflook, aardappelen, gehakte peterselie, sinaasappel, laurierblad, kruidnagel en jeneverbessen in de olie fruiten. De visfument en saffraan toevoegen en 20 min. zachtjes laten trekken en zeven. De kleingesneden vis toevoegen en -afhankelijk van de vissoort- 10-20min. laten trekken. Zout, cayennepeper en paprikapoeder toevoegen en vlak voor het serveren de wijn erbij.

Bouillabaisse is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Vissoep (soupe de poisson)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bouillabaisse (vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marseillaise Van Kabeljauwfilets
30-60 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Snelle Bouillabaisse
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Vissoep (soupe de poisson)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bouillabaisse (vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marseillaise Van Kabeljauwfilets
30-60 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Snelle Bouillabaisse
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept