Bouillabaisse Van West-Indie

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

-verhit de olijfolie in een kookpot met dikke bodem -bak de vis erin 3 min rondom aan en hou de vis apart -bak de ui glazig met de komijn -voeg tomaten, gember, knoflook, chilipeper en tijm toe -deksel op de pan en 10 min laten sudderen -giet de gevogeltebouillon erbij en deksel terug op de pan en nog 10 min verder laten sudderen -doe de vis, de tijgergarnalen en de rivierkreeftjes erbij en kook nog 5 min CHUTNEY: -pluk de koreanderblaadjes en pureer ze met de rest van de ingredienten -

Bouillabaisse Van West-Indie is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Mexicaanse Gele Rijst
20-30 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Notencake
30-60 min -
Bekijk recept

Vissoep (soupe de poisson)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bouillabaisse (vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marseillaise Van Kabeljauwfilets
30-60 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Snelle Bouillabaisse
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept