Bouillabaisse

6
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de olie en fruit de ui en de prei ca, 8 minuten. Pers de knoflook erboven uit en voeg de tomaten, de kruiden en de sinaasappelschil toe. Verhit alles ca. 10 minuten op middelhoog vuur, tot de tomaten zacht zijn. Verwijder de sinaasappelschil. Breng op smaak met zout en peper. Snijd de visfilets in gelijke stukken en voeg ze toe aan het groentenmengsel(de stevigste vis eeerst, de zachste vis het laatst)samen met de visbouillon en de witte wijn. Laat de vis tegen de kook aan gaar worden in ca. 10 minuten. Verdeel de bouillabaisse over 6 borden.

Bouillabaisse is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Vissoep (soupe de poisson)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bouillabaisse (vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marseillaise Van Kabeljauwfilets
30-60 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Snelle Bouillabaisse
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Vissoep (soupe de poisson)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bouillabaisse (vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marseillaise Van Kabeljauwfilets
30-60 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Snelle Bouillabaisse
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept