Hete En Simpele Bouillabaisse

3
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breng in de pan de visfond, 2 potjes water, bouillonblokje, de groenten, sambal en provencaalse kruiden aan de kook. Voeg na 20 minuten de kabeljauw, knoflook, gembersiroop naar smaak,evt nog wat zout, en de saffraan toe. 3 min koken en tot slot de fruit de mer en een lekkere ruime scheut witte wijn mee op warmen.leg onder in bord paar schijfjes limoen, dan de soep en dan de kaas er over raspen.

Hete En Simpele Bouillabaisse is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Vissoep (soupe de poisson)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bouillabaisse (vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marseillaise Van Kabeljauwfilets
30-60 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Snelle Bouillabaisse
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Groentelasagne met komijnrijst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Egyptische om ali
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Eendenborst met warme appelstroop op hete bliksem
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Appelstamppot (hete bliksem)
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept