Bouillabaisse Met Noordzeevis

4
Langer dan 2 uur -
Soep
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verminder het vuur en laat 3 uur zachtjes sudderen, voeg 10 minuten voor het einde naar eigen smaak de specerijen toe. Zeef de soep en breng opnieuw tot tegen het kookpunt. Spoel alle stukken vis grondig onder koud water. Leg de vis in de soep volgens de dikte van het stuk (dikkere stukken eerst en op het einde pas de filets: deze hebben minder tijd nodig om gaar te worden). Voeg net voor het serveren de mosselen en garnalen toe.

Bouillabaisse Met Noordzeevis is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Waterzooi van Noordzeevis (2)
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Adriatisch Soepje Met Noordzeevis
20-30 min -
Bekijk recept
Noordzeevis-fondue Op Mongoolse Wijze
30-60 min -
Bekijk recept
Waterzooi van Noordzeevis
0 min
Bekijk recept

Vissoep (soupe de poisson)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bouillabaisse (vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marseillaise Van Kabeljauwfilets
30-60 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Snelle Bouillabaisse
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept