Bouillabaisse Uit Marseille

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

-stoof de knoflook, sjalotten en prei aan in de hete olie -doe er de tomaten, de tomatenpuree, de saffraan en de tijm bij en leng aan met bouillon en witte wijn -breng onafgedekt aan de kook gedurende 15’ doe de visfilets bij de bouillon, eerst de stevige soort, later de zachtere -laat tegen de kook aan sudderen tot de vis gaar is en net niet uiteenvalt -werk voor het serveren de bouillabaisse af met garnalen en peterselie -kruid nog wat bij met peper en zout

Bouillabaisse Uit Marseille is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Bouillabaisse zoals in Marseille
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Forel In Papillot Op De Wijze Van Marseille
30-60 min -
Bekijk recept
Bouillabaisse Zoals In Marseille
30-60 min -
Bekijk recept
Forel in papilotte op wijze van Marseille.
0 min
Bekijk recept

Vissoep (soupe de poisson)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bouillabaisse (vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marseillaise Van Kabeljauwfilets
30-60 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Snelle Bouillabaisse
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept