Bouillabaisse

0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Zet ruim 1 l water op met 1? kg zeevis, selderij, peterselie, 5 worteltjes en een ui en trek 1 uur. Zeef het en houd aan de kook. Bak een venkelknol, 4-5 tenen knoflook, 1-2 laurierblaadjes, 10 cm citroenschil en wat in water aangemaakte saffraan, fruit 1 ui en 4-5 ontvelde tomaten mee. Voeg de vis toe en bak even mee. Doe bij de bouillon, even opkoken, peper, zout, majoraan, salie en paprikapoeder erbij en nog 10 minuten koken.

Bouillabaisse is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Vissoep (soupe de poisson)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bouillabaisse (vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marseillaise Van Kabeljauwfilets
30-60 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Snelle Bouillabaisse
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Vissoep (soupe de poisson)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bouillabaisse (vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marseillaise Van Kabeljauwfilets
30-60 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Snelle Bouillabaisse
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept