Provencaalse Vissoep : Bouillabaisse

4
30-60 min -
Soep
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schik de diepgevroren stukken vis uit het vispakket (behalve de mosselen en de garnalen) op het groentemengsel en giet er de hete visbouillon over. Laat dit 20 min. sudderen en voeg tot slot de mosselen en de garnalen toe. Laat nog ongeveer 2 min. op het vuur staan. Voor de rouille plet u 3 plakken aardappel uit de bouillabaisse fijn met 2 teentjes geperste knoflook en 1/2 koffiel. paprikapoeder. Werk er een eierdooier door tot u een gladde pasta bekomt. Roer er beetje bij beetje (zoals bij mayonaise) de olijfolie door en kruid met peper, zout en cayennepeper.

Provencaalse Vissoep : Bouillabaisse is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Vissoep (soupe de poisson)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bouillabaisse (vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marseillaise Van Kabeljauwfilets
30-60 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Snelle Bouillabaisse
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Olijfolie met Provencaalse aromas
Bekijk recept
Provençaalse velouté met mosselen
35 min
Bekijk recept
Provençaalse ratatouille
Bijgerecht
Bekijk recept
Provençaalse pasta met tonijn en tomaat
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept