Vissoep (bouillabaisse)

0
30-60 min -
Soep
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Visbouillon bereiden: viskoppen opzetten met water, wijn, cognac, 2 uien, wortel, groentenruiker, de in stukken gesneden tomaten, zout en peper, 20 min. laten koken. Bouillon zeven. 2 uien, sjalotten en knoflook fijnhakken en stoven in olie. De vismoten toevoegen en de gezeefde visbouillon bijvoegen. Een mespuntjes saffraan toevoegen en nog 20 min. laten koken. Ondertussen de mosselen koken en uit de schelpen halen. Mosselen, gepelde garnalen en kreeftjes bij de soep voegen. Zo nodig nog kruiden en opdienen met al of niet geroosterd stofbrood.

Vissoep (bouillabaisse) is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Vissoep (soupe de poisson)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bouillabaisse (vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marseillaise Van Kabeljauwfilets
30-60 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Snelle Bouillabaisse
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise vissoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Romige vissoep
15 min Voorgerecht
Bekijk recept