Mosterdsoep Met Cantharellen En Truffel

4
20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De bouillon tegen de kook aanbrengen en de truffel hierin in ongeveer 15 minuten gaar pocheren. De truffel schillen en de schilletjes terug doen in de bouillon. De cantharellen schoon borstelen. De steeltjes afsnijden en samen met de room bij de bouillon doen. Het geheel even laten doorkoken, tot er nog iets meer dan de helft is overgebleven. De soep met de staafmixer pureren, door zeef schenken en op smaak brengen met dijonmosterd, peper en zout. De aardappel in blokjes snijden en gaar koken. De cantharellen even opbakken in wat hete olie. De voorverwarmde soepborden in het midden garneren met warme aardappel en cantharellen. De truffelplakjes hier tegen aan zetten. De soep met de koude boter opkloppen en in de borden scheppen. De mosterdsoep met een takje kervel garneren en direct serveren.

Mosterdsoep Met Cantharellen En Truffel is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Truffelgnocchi met haricots verts, ei en fricandeau
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van sint-jakobsvruchten en aardpeer met truffel
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met truffel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mini-croques met truffel en mozzarella
Snack
Bekijk recept

Mosterdsoep
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Mosterdsoep
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Maaltijdmosterdsoep met kaastoast
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosterdsoep met asperges en ham
10 min Voorgerecht
Bekijk recept