Bloemkool-mosterdsoep

6
20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Smoor de bloemkool roosjes in olijfolie, voeg na 10 minuten de rest van de groenten toe en smoor deze mee gedurende 10 minuten op een laag vuur met voldoende olijfolie. Voeg de fond (2 liter) toe en laat koken. Voeg 12 eetlepels Zaanse mosterd toe. (De Zaanse mosterd geeft een aparte, grove textuur!) Laat nog vijf minuten doorkoken en gebruik de mini pimer om de soep te homogeniseren (pureren met staaf mixer).

Bloemkool-mosterdsoep is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Mosterdsoep
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Mosterdsoep
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Maaltijdmosterdsoep met kaastoast
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosterdsoep met asperges en ham
10 min Voorgerecht
Bekijk recept

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolfrittata met paprika en hazelnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkool met Vacherin Mont d´or
5 min Bijgerecht
Bekijk recept