Malse Kalfsblokjes In Champignonsaus

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Het vlees dichtschroeien, na 1 min. de gesnipperde ui toevoegen en meebakken. Dan de champignons toevoegen en zachtjes meebakken. Doe daarna het paprikapoeder, de champignonsoep en de bouillon erbij. Breng het geheel aan de kook, de warmtebron laag zetten en doe dan de deksel op de pan. Ca. 1 1/2 uur zachtjes laten sudderen. Meng dan de bloem met het water tot een glad mengsel en roer het door het vleesmengsel. Op laten koken tot het dik wordt. Strooi over dit vleesgerecht wat gehakte peterselie.

Malse Kalfsblokjes In Champignonsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Hollandse roerbak met sperziebonen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken krieltjes met salie en sjalot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tomaten-champignonsaus
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tortellini met champignonsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Appel-custard crumble met kiprollade en pestoveldertjes
70 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse kiprollade met honing-mosterdaus en salade
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Panna cotta van chocolade met banaan
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Halloweencake
Nagerecht
Bekijk recept