Gestolde Pompoensoep, Gefrituurde Zeetong En Ganzenlever

4
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Haal de gestolde pompoensoepjes uit de koelkast. Frituur de tongreepjes zeer kort op 180 graden. Breng de sla op smaak met vinaigrette (dit kan bijvoorbeeld olijfolie en citroen, peper en zout zijn). Schik de sla boven de gestolde pompoensoep, de tong erboven en werk af met een paar dunnen schelletjes geconfijte ganzenlever (of pastei).

Gestolde Pompoensoep, Gefrituurde Zeetong En Ganzenlever is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van champignons uit de Gascogne streek
35 min
Bekijk recept
Crumble van ganzenlever met appels en peperkoek
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Hapjes van peperkoek met ganzenlever, speculaas en pistachenoten
Snack
Bekijk recept
Salade met foie gras en aardbeien, vinaigrette met sjalot
Voorgerecht
Bekijk recept

Omelet met paddenstoelen
30 min
Bekijk recept
Stap-voor-stap kippensoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Mexicaanse boerenomelet
15 min-
Bekijk recept
Roerei met tomaat
20 min
Bekijk recept