Pompoensoep Met Sjalot En Tonijnfilet

0
Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De sjalotten pellen, halveren en in halve ringen snijden. De prei wassen en in halve ringen snijden. De knoflook pellen en fijnhakken. De aardappelen schillen en in blokjes snijden. De kruiden wassen. Zet een grote pan op, laat hierin 1 dl olijfolie verwarmen en fruit de sjalot en prei aan. Voeg vervolgens de rest van de ingredienten toe, blus af met de bouillon en laat het geheel in ongeveer 1 uur gaar koken. Wrijf de soep door een roerzeef, of pureer met een staafmixer of blender en giet de soep door een zeef. De soep over 10 voorverwarmde borden verdelen. De blokjes tonijnfilet bestrooien met peper en zout en rauw aan de hete soep toevoegen. Garneer de pompoensoep met wat losgeslagen creme fraiche en fijngeknipte bieslook en dien direct op.

Pompoensoep Met Sjalot En Tonijnfilet is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Tonijnfilet met Venetiaanse groenten
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luxe visgourmet
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tonijnfilet met een schaaldierensalsa uit Suriname
30 min-
Bekijk recept
Tonijnfilet met sojascheuten
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pompoensoep met basilicumolie
20 min -
Bekijk recept
Pompoensoep
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoensoep
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoensoep met salie en spek
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept