Truffelrisotto Met Ganzenlever En Versgeschaafde Truffel

4
0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de olie in een ruime kookpan en bak hierin de witte ui zonde te kleuren. Voeg nu de rijst erbij en laat even meebakken. Doe de wijn erbij en laat deze absorberen. Vervolgens lepel voor lepel de bouillon erbij, telkens nadat de vorige geabsorbeerd is. Dit alles duurt bij elkaar zo?n 20 minuten. Het garingsproces stoppen door wat boter toe te voegen. Intussen de sjalotjes met de knoflook glazig baken in de olie. De cepes erbij doen en even doorbakken. Van het vuur de ganzenlever en de peterselie erdoor mengen. Dit door de risotto mengen samen met de Parmezaanse kaas. In diepe borden serveren en dan de truffel erover schaven.

Truffelrisotto Met Ganzenlever En Versgeschaafde Truffel is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Truffelgnocchi met haricots verts, ei en fricandeau
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van sint-jakobsvruchten en aardpeer met truffel
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met truffel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mini-croques met truffel en mozzarella
Snack
Bekijk recept

Gevulde Lamsbout Met Truffelrisotto En Waterkerssaus
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Truffelrisotto Met Kastanjechampignons
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Truffelrisotto Balletjes
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto, Kip Flambe/dragon/gember/citroen/parmezaan
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept