Scampi Met Pestosaus En Risotto

4
30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe alle ingredienten voor de pesto, behalve de olie en de bouillon in de keukenmachine en pureer het geheel tot een gladde massa. Voeg dan geleidelijk de olie toe en verdun eventueel met een scheutje bouillon. Bak de ongepelde scampi?s in hete olijfolie met wat knoflook tot ze roze kleuren. Laat ze afkoelen en pel ze. Fruit, voor de risotto, het sjalotje in de helft van de boter en doe er de rijst bij. Voeg beetje bij beetje de bouillon en de saffraan toe. Blijf tussendoor geregeld roeren totdat alle bouillon is opgenomen. Dit duurt ongeveer 20 minuten. Het is belangrijk om erbij te blijven en veel te roeren, want de risotto brandt snel aan. De rijst moet smeuig blijven. Voeg als de rijst gaar is de resterende boter toe.

Scampi Met Pestosaus En Risotto is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept

Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Caribische rijstschotel (jambalaya)
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scampi amuse
20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Scampi met oregano
10 min Voorgerecht
Bekijk recept