Risottokoekjes Met Fontina En Basilicumolie

4
30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Rooster een mespunt saffraan in een droge pan. Voeg toe aan de vermout en laat 30 min. trekken. Fruit de ui in boter. Voeg de rijst toe en roer tot alle korrels bedekt zijn met boter. Deglaceer met vermout en laat inkoken. Voeg een pollepel bouillon toe en roer tot het vocht is opgenomen door de rijst. Herhaal tot de rijst beetgaar en romig is (20 min.). Roer er parmezaan en 2 eetlepels fijngehakte marjolein door en laat afkoelen. Bak de tomaten in de oven met olijfolie, zout en peper (20 min.). Mix de ingredienten voor de basilicumolie. Snij de fontina in 8 blokjes. Verdeel de risotto in 8 porties en vorm er koekjes van. Verberg een kaasblokje in elk koekje. Wentel de koekjes in het ei en de polenta. bak de koekjes goudbruin in olijfolie.

Risottokoekjes Met Fontina En Basilicumolie is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Citroenkip
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde zalm met courgettesalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Alain Carons niçoise de legumes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groenterisotto met brie en basilicumolie
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Risottokoekjes Met Ham En Geraspte Kaas
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Risottokoekjes Met Courgette En Basilicum-mayonaise
30-60 min -
Bekijk recept
Zuurkool Met Ham En Champignonrisotto
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Risottokoekjes Met Courgette En Basilicum-mayonaise
30-60 min -
Bekijk recept