Vis Met Pestorisotto En Schuim Van Parmazaansekaas.

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Fruit de ui aan in de pan en doe de risotto erbij, fruit deze mee met roomboter blus af met wijn en laat dit reduceren, hierna bij vullen met bouillon.Kook de risotto verder af en laat een beetje koelen (uitwasemen). Verwarm de saus (NIET KOKEN) met klonje roomboter en scheut spa rood. Gril of braad de vis en verwarm de risotto weer op met de room en voeg de pesto toe.

Vis Met Pestorisotto En Schuim Van Parmazaansekaas. is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Wilde Paddestoelen
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Valentijnrecept Kalflapje Met Tomaat En Mozzarella
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Heerlijke Minestrone
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Paddenstoelenministrone
20-30 min -
Bekijk recept

Volkoren rijst met vis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentenschotel met vis
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken vis met honingworteltjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept