Risotto Di Mare

2
30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Ui snipperen, en fruiten in boter. Op hoog vuur rijst erbij, en bakken tot alle korrels glanzend knetteren. Blussen met wijn, tot volledig opgenomen. Dan vuur temperen en beetje bouillon erbij, zacht laten koken, tot volledig opgenomen is, weer bouillon erbij. De risotto moet nattig blijven, ze moet wat uitlopen. Op het laatst de geweekte saffraan erbij en de zeevruchten, even goed warm laten worden. Klontje boter erdoor, en even met deksel laten staan (vuur uit).

Risotto Di Mare is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Mediterrane pizza met tonijn en rode ui
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Orecchiette con frutti di mare (pasta met zeevruchten)
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fusilli frutti di mare
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept