Maak de Finesse vis-dillesaus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snij vervolgens de knoflook in kleine stukjes. Verhit de boter in een pan met een dikke bodem. Fruit de knoflook 1 min. in de boter. Voeg dan de rijst toe en schep alles om tot de rijst glanst. Schenk 3/4 van de hete bouillon bij de rijst. Draai nu de vlam laag. Snijd de zalm in brede repen. Voeg als de rijst de bouillon bijna heeft opgenomen, de repen zalm toe, samen met de vis-dillesaus en de rest van de bouillon. De rijst is na ca. 20-25 minuten gaar. Risotto moet een dikke soepachtige massa zijn. Als er nog te veel vocht is, kun je de vlam even hoger zetten en alles voorzichtig omroeren. Schep nu de room door de risotto en snij vervolgens opnieuw de gerookte zalm in repen. Hak de dille fijn en rasp ook de schil van de citroen maar wel zonder het wit van de schil. Garneer de risotto met gerookte zalm, gehakte dille en citroenrasp en serveer de risotto meteen.
Risotto Met Zalm En Dille is een recept van Smulweb.nl