Risotto Alla Milanese

4
30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Smelt 50 gram boter in een grote, hoge pan, voeg het fijngemaakte beenmerg en de ui toe en bak zachtjes. Voeg vervolgens de rijst toe en blijf vervolgens enkele minuten aan het roeren om de smaak goed in de rijst te laten doordringen. Voeg de braadsaus toe, vervolgens beetje bij beetje de hete bouillon. Wacht telkens tot het vocht volledig is opgenomen voor nieuwe bouillon wordt toegevoegd. Zorg ervoor dat de toe te voegen bouillon steeds net van de kook af is. Voeg de saffraan toe als de rijst bijna beetgaar is, tesamen met de overgebleven boter en de geraspte kaas. Roer nog enkele minuten en serveer heet.

Risotto Alla Milanese is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Courgettesalade met risotto
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme saffraanrijstsalade met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto alla milanese
Bijgerecht
Bekijk recept
Risotto
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept