Een Rijstsalade Met Pijlinktvisjes

4
20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de olie en smoor hierin de ui, knoflook en rijst tot ze glazig zijn. Schenk beetje voor beetje de groentebouillon en wijn erbij en roer de rijs daarbij regelmatig. Haal de pan na 15 minuten van het vuur. De rijst is nu nog beetgaar, maar al wel lekker romig. Voeg indien noodzakelijk nog wat bouillon toe. Laat de rijst met deksel op de pan volledig afkoelen. Bestrooi de pijlinktvisjes met zout en laat ze met deksel op de pan 2 minuten gaar worden. Haal het deksel van de pan en laat het vrijgekomen vocht volledig verdampen. Draai het vuur hoger, schenk de olijfolie erbij en bak de pijlinktvisjes op hoog vuur heel kort lekker goudbruin. Bestrooi ze met zout, peper en citroensap. Laat volledig afkoelen. Meng de pijlinktvisjes door de romige rijst. Verdeel de salade over de bordjes en serveer ieder portie met selderijblaadjes en citroenpartje

Een Rijstsalade Met Pijlinktvisjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pijlinktvisjes Met Munt En Doperwtjes
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Lulas Grelhadas A Setubalense
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Calamaris Of Inktvis Met Pesto.
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koude inktvissalade
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Oosterse rijstepap onder een karamellaagje
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Visskewers met een marinade van gekonfijte citroen, gekonfijte citroendip en citroensalsa
30 min-
Bekijk recept
Kip met een dip
30 min-
Bekijk recept
Winterstoof onder een dekseltje
15 min, wachten 45 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept