Verhit de olie en smoor hierin de ui, knoflook en rijst tot ze glazig zijn. Schenk beetje voor beetje de groentebouillon en wijn erbij en roer de rijs daarbij regelmatig. Haal de pan na 15 minuten van het vuur. De rijst is nu nog beetgaar, maar al wel lekker romig. Voeg indien noodzakelijk nog wat bouillon toe. Laat de rijst met deksel op de pan volledig afkoelen. Bestrooi de pijlinktvisjes met zout en laat ze met deksel op de pan 2 minuten gaar worden. Haal het deksel van de pan en laat het vrijgekomen vocht volledig verdampen. Draai het vuur hoger, schenk de olijfolie erbij en bak de pijlinktvisjes op hoog vuur heel kort lekker goudbruin. Bestrooi ze met zout, peper en citroensap. Laat volledig afkoelen. Meng de pijlinktvisjes door de romige rijst. Verdeel de salade over de bordjes en serveer ieder portie met selderijblaadjes en citroenpartje
Een Rijstsalade Met Pijlinktvisjes is een recept van Smulweb.nl