Rijstkroketjes

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit het frituurvet tot ca. 180 C. Klop de eieren los in de kom, zeef de bloem. Pel en snij de banaan in plakjes. Verdeel de rijst in 12 even grote porties en stop in elke portie een stukje banaan. Rol van elke portie rijst een rolletje, rol deze door de bloem dan door het ei en op het laatst door de paneermeel. Frituur de rijstkroketjes in ca. 4 minuten goudbruin en krokant. Laat ze uitlekken op keukenpapier.

Rijstkroketjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Rijstkroketjes
55 min Voorgerecht
Bekijk recept
Rijstkroketjes Met Parmezaanse Kaas
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Rijstkroketjes Met Abrikozensaus
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Rijstkroketjes Met Wijnschuimcreme.
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept

Rijstkroketjes
55 min Voorgerecht
Bekijk recept
Rijstkroketjes Met Parmezaanse Kaas
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Rijstkroketjes Met Abrikozensaus
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Rijstkroketjes Met Wijnschuimcreme.
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept