Risotto gaar koken volgens gebruiksaanwijzing. Paprika′s wassen, halveren en zaadlijsten verwijderen. In pan met ruim water paprika′s in ca. 4 minuten beetgaar koken. In vergiet laten uitlekken. Intussen oesterzwammen schoonvegen met keukenpapier en in dunne reepjes snijden. In koekepan olie verhitten en oesterzwammen al omscheppend in ca. 4 minuten bruin bakken. Grill voorverwarmen op hoogste stand. Bosuitje schoonmaken en in dunne ringetjes snijden. Lollo biondo wassen, uitslaan en in dunne reepjes snijden. In kom sla, bosui en vinaigrette door elkaar mengen. Gorgonzola in stukjes snijden en door risotto roeren. Al omscheppend laten smelten. Oesterzwammen erdoor scheppen. Schaal invetten. Paprikahelften hoog opvullen met risotto, in ovenschaal zetten en bestrooien met kaas. Ca. 5 cm onder grill schuiven en in ca. 3 minuten goudbruin laten kleuren. Paprika′s uit schaal op twee borden leggen. Sla ernaast scheppen.
GEGRATINEERDE PAPRIKA GEVULD MET RISOTTO is een recept van Smulweb.nl