GEGRATINEERDE PAPRIKA GEVULD MET RISOTTO

2
10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Risotto gaar koken volgens gebruiksaanwijzing. Paprika′s wassen, halveren en zaadlijsten verwijderen. In pan met ruim water paprika′s in ca. 4 minuten beetgaar koken. In vergiet laten uitlekken. Intussen oesterzwammen schoonvegen met keukenpapier en in dunne reepjes snijden. In koekepan olie verhitten en oesterzwammen al omscheppend in ca. 4 minuten bruin bakken. Grill voorverwarmen op hoogste stand. Bosuitje schoonmaken en in dunne ringetjes snijden. Lollo biondo wassen, uitslaan en in dunne reepjes snijden. In kom sla, bosui en vinaigrette door elkaar mengen. Gorgonzola in stukjes snijden en door risotto roeren. Al omscheppend laten smelten. Oesterzwammen erdoor scheppen. Schaal invetten. Paprikahelften hoog opvullen met risotto, in ovenschaal zetten en bestrooien met kaas. Ca. 5 cm onder grill schuiven en in ca. 3 minuten goudbruin laten kleuren. Paprika′s uit schaal op twee borden leggen. Sla ernaast scheppen.

GEGRATINEERDE PAPRIKA GEVULD MET RISOTTO is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept

Gegratineerde mosselen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vis en wittekool schotel
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vijgen met pijnappelzaad
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde lychees op de wijze van Reims
20 min Voorgerecht
Bekijk recept