Zalmcarpaccio Met Kruidenrisotto

6
30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de olijfolie in een grote pan en doe er de ui in. Fruit de ui 3-5 min. tot hij zacht is. Voeg dan de rijst toe en roer tot de korrels goed met olie bedekt zijn. Giet de wijn erbij en laat op hoog vuur koken tot die bijna verdampt is. Voeg de hete bouillon toe met een opscheplepel tegelijk, roer tot het vocht telkens helemaal is opgenomen. Ga door tot de rijst zacht en romig is, maar de korrels nog wel stevig zijn (ca. 30 min). Proef de risotto en breng hem op smaak met zout en een heleboel vers gemalen zwarte peper. Klop de boter, kruiden en parmezaanse kaas erdoor. De risotto is nu lekker roming. Schep in voorverwarmde diepe borden, leg er snel de plakken zalm op en sprenkel er wat citroensap over. Snel serveren, voordat de zalm te gaar wordt.

Zalmcarpaccio Met Kruidenrisotto is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidenrisotto met aardbeien en Parmaham
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Duivenborstfilet met kruidenrisotto en zoete sherryjus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidenrisotto
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Provencaalse Kruidenrisotto Met Ham
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Bart van Olphens zalmcarpaccio
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpacciotoastjes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zalmcarpaccio met gember
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zalmcarpaccio met groene appel
10 min Voorgerecht
Bekijk recept