RISOTTOTAARTJE MET KAASKRULLEN EN OESTERZWAMMEN

4
10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

In pan 3 eetl olijfolie verhitten en ui en knoflook ca 1 minuut zachtjes fruiten. Rijst erdoor scheppen en ca 2 minuten al omscheppend bakken tot korrels glazig zijn. Wijn toevoegen, laten verdampen en vervolgens beetje bij beetje 8 dl water toevoegen. Bouillontablet erboven verkruimelen. Rijst volgens de gebruiksaanwijzing gaar koken. Laatste 5 minuten courgetteblokjes meewarmen. In tussen kaas met slinger in krullende plakjes schaven. Helft door risotto roeren. Op smaak brengen met zout en peper.

RISOTTOTAARTJE MET KAASKRULLEN EN OESTERZWAMMEN is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risottotaartje met kaaskrullen en oesterzwammen
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Penne met romige kalkoen-courgettesaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje pulled paddo's
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Risottotaartje met kaaskrullen en oesterzwammen
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risottotaartje Met Kaaskrullen En Oesterzwammen
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risottotaartje Met Kaaskrullen En Oesterzwammen
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risottotaartje Met Kaaskrullen En Oesterzwammen
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept