Snij de kapjes van de tomaten en laat de kroontjes zitten. Hol de tomaten voorzichtig uit en snij het vruchtvlees klein. Bestrooi de binnenkant met zout en laat de tomaten omgekeerd uitlekken. Verwarm de bouillon en leg de saffraandraadjes erin. Verhit de olie en bak hierin zachtjes de sjalotjes en de helft van de knoflook ? 3 min. Voeg de rijst toe en bak deze ? 3 min. mee totdat de korrels glanzen. Voeg in de delen al roerend de wijn en dan de bouillon toe en laat de korrels het vocht steeds eerst opnemen, voordat u het volgende deel toevoegt. Verwarm de oven voor op 180? C. Meng de citroenschil met de peterselie en de 2e helft van de knoflook. Breng de risotto op smaak met zout en peper en roer er de boter en de helft van het peterseliemengsel door. Vul de tomaten met de ristotto. Meng de kaas met de rest van het peterseliemengsel en strooi dit over de tomaten. Leg de kapjes op de tomaten, zet ze in de ovenschaal en bak de tomaten in ?